نتایج تازه ترین مطالعات نشان داده است که ویروس آنفلوآنزا می تواند ۱۷روز روی یک اسکناس زنده بماند و بیشترین آلودگی در اسکناس هایی وجود دارد که در مغازه های قصابی و بستنی فروشی رد و بدل می شود.
نتایج تازه ترین مطالعات نشان داده است که ویروس آنفلوآنزا می تواند ۱۷روز روی یک اسکناس زنده بماند و بیشترین آلودگی در اسکناس هایی وجود دارد که در مغازه های قصابی و بستنی فروشی رد و بدل می شود. آلودگی میکروبی یکی از شایع ترین آلودگی هایی است که ممکن است بر اثر تماس با اسکناس های آلوده ایجاد شود و بعضی افراد نیز در تماس با نیکل موجود در سکه های پول ممکن است به اگزما مبتلا شوند. دکتر محمد جواد یزدان پناه متخصص پوست و مو و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این مطلب به خراسان می گوید: بار میکروبی بعضی از اسکناس های آلوده بسیار زیاد است.
بنابراین توصیه اکید ما این است که پس از تماس دست با اسکناس، دست ها باید حتما شسته شود. همچنین دکتر علی میکائیلی، متخصص قارچ شناسی با اشاره به این که قارچ ها و باکتری ها با چسبیدن به جرم های غیرقابل پاک شدن، روی اسکناس قرار می گیرد، به وبدا می گوید: بهتر است اسکناس های خود را تا نخورده در کیف پول قرار دهید، هرگز دست مرطوب خود را به اسکناس نزنید زیرا عفونت و آلودگی احتمالی را زودتر منتقل می کند، بهتر است در مراکز ارائه موادغذایی و بهداشتی، فردی که با موادغذایی تماس ندارد، پول مشتریان را تحویل بگیرد و همچنین بهتر است تا جایی که امکان دارد به جای پول، از کارت بانکی، کیف پول الکترونیکی، سامانه های اینترنتی و تلفنبانک برای خرید و مبادله پول استفاده شود. پس از دست زدن به اسکناس حتی اگر به ظاهر تمیز است بنا را بر آلوده بودن اسکناس بگذارید و با شست وشوی دست ها ازبروز بیماری احتمالی جلوگیری کنید.
منبع: روزنامه خراسان
نظر شما